Creative Ideas.

Creative Design.

Creative Solutions.

Ποιοι ειμαστε

ARCHBONE

Το design ως κοσμοθεωρία βρίσκεται βαθιά ριζωμένο στο DNA της ARCHBONE. Από εδώ ξεκινούν και εδώ καταλήγουν όλα. Πάντα έχοντας ως γνώμονα την παροχή προϊόντων που ξεχωρίζουν στις αγορές λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών τους, η εταιρία προσπαθεί να κάνει αυτή τη φιλοσοφία, πράξη. Και το καταφέρνει. Τα προϊόντα ARCHBONE είναι ξεχωριστά, λειτουργικά, σύγχρονα.

Αντικείμενο της εταιρίας είναι η κατασκευή οικιακών επίπλων και προϊόντων ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Τόσο ο σχεδιασμός όσο και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, θέτουν τις δημιουργίες σε νέα διάσταση καθώς διακρίνονται για την καινοτομία και εργονομία τους. Συγκεκριμένα, η ARCHBONE ειδικεύεται στην κατασκευή κρεβατιών και συμπληρωματικών επίπλων κρεβατοκάμαρας όπως πολυθρόνες, σκαμπό, βαλιτσιέρες και ντουλάπες.

Η εταιρία εδρεύει στο Βιομηχανικό Πάρκο Χαλκιδικής όπου λειτουργεί καθετοποιημένη παραγωγή. Η μονάδα παραγωγής περιλαμβάνει γραμμές επεξεργασίας ξυλείας, υφασμάτων και σιδήρου, οι οποίες βασίζονται στη χρήση νέων τεχνολογιών σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία και τη διαρκή εκπαίδευση του εξειδικευμένου προσωπικού. Η συνεχής έρευνα και αναζήτηση νέων υλικών και μεθόδων επεξεργασίας αποσκοπούν ώστε η ARCHBONE να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις του κλάδου. Επιπλέον, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις πιστοποιήσεις τόσο της παραγωγικής διαδικασίας όσο και των προμηθευτών πρώτων υλών για να διασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος.

Στόχος της διοίκησης είναι η ανάπτυξη νέων προϊόντων που θα χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό, μέσα από επενδύσεις σε βιομηχανικό σχεδιασμό, κάλυψη διαφορετικών προϊοντικών κατηγοριών του σύγχρονου σπιτιού αλλά και υλοποίηση ενός στρατηγικού πλάνου που θα επιτρέψει την αποτελεσματική διείσδυση σε νέες διεθνείς αγορές. Για το σκοπό αυτό, η εταιρία προβαίνει σε μια σειρά ενεργειών, όπως η συνεργασία με νέους σχεδιαστές∙ μαζί μελετούν και αναπτύσσουν σχεδιαστικά και κατασκευαστικά νέες ιδέες και project. Όραμα της ARCHBONE είναι η επέκταση και η διάθεση των προϊόντων τόσο στην εγχώρια όσο και τη διεθνή αγορά. Ήδη η εταιρία αναπτύσσει το δίκτυο πωλήσεών της στην Ελλάδα και το εξωτερικό με επαφές από την παγκόσμια αγορά και προβολή σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα προϊοντα μας

Γιώργος Πιτταροκοίλης

Giorgos PittarokilisO Γιώργος Πιτταροκοίλης, www.pittarokilis.com γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης και έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Brunel University του Λονδίνου.

Το 2001 μετοικίζει βορειότερα στα NorthEast Lincs όπου εργάζεται στη βιομηχανία τροφίμων σαν μηχανικός σχεδιασμού παραγωγής τροφίμων. Υστερα από 2 χρόνια εργασίας στην Αγγλία με κάποια διαλείμματα για worldwide backpacking από Αμερική, Ασία έως και Νέα Ζηλανδία, επιστρέφει στην ακμάζουσα Ελλάδα όπου τελειώνει στρατό, στη Λέρο και στα γύρω νησιά και κατόπιν εργάζεται σε εταιρεία εμπορίας δομικών υλικών.

Το '06 ξεκινάει το δικό του Τεχνικό γραφείο, 'Μετάπλαση Κτηριακή Ανακαίνιση', www.metaplasis.gr, το οποίο δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα στις ανακαινίσεις κτηρίων, στο σχεδιασμό χώρων και στις ειδικές κατασκευές.

Το '11 ιδρύει την εταιρεία CASSANDRA CUCINE, www.cassandracucine.com, η οποία λανσάρει στη διεθνή αγορά ένα ιδιαίτερο σχέδιο ντουλαπιών κουζίνας, το οποίο έχει σχεδιάσει ο ίδιος. Το '12 η κουζίνα εκτείθεται στο Dubai και το '13 βραβεύεται ώς η κουζίνας της χρονιάς για σχέδιο και καινοτομία στη διεθνή έκθεση Ambiente της Φρανκφούρτης. Το '14 η κουζίνα εκτείθεται στο Salone del Mobile στο Μιλάνο και ήδη η collection μεγαλώνει με νέα μοντέλα.

Παράλληλα, ο Γιώργος αρχίζει νέες συνεργασία για σχεδιασμό επίπλων living με το εργοστάσιο ARCHBONE, www.archbone.net.

Η συνέχεια επί της αγοράς.

Σχεδιαστες